header-object.png
Η εφαρμογή LServerAdmin δημιουργήθηκε για την εξυπηρέτηση όλων των Εργαστηρίων Πληροφορικής (τάξεις μαθητών) σε Σχολεία - Σχολές όλων των βαθμίδων, Κέντρα Πληροφορικής, Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών κλπ), καθώς και σε Επιχειρήσεις, οιασδήποτε κλίμακας και μεγέθους, που χρησιμοποιούν Τοπικό Δίκτυο Υπολογιστών (LAN).
 

lserveradminΤο βασικό γνώρισμα του λογισμικού, είναι η εγκατάσταση μιας σειράς εφαρμογών - υπηρεσιών δικτύου έτσι ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει Clients (τερματικά - πελάτες), τόσο σε περιβάλλον Microsoft Windows (ΧP, Vista και 7), όσο και σε Linux (Debian, Ubuntu). Εγκαθιστά, αλλά και ρυθμίζει (αρχικοποιεί) μια σειρά από βασικές υπηρεσίες δικτύου καθώς επίσης δημιουργεί με μοναδικό τρόπο λογαριασμούς μαθητών και καθηγητών αλλά και σχολικών τάξεων (School Edition) με την ελάχιστη προσπάθεια που απαιτείται από την πλευρά του διαχειριστή (administrator).

“Χτισμένο” πάνω στη σταθερή βάση του Debian, γνωστό για τις στιβαρές του εγκαταστάσεις server, υποστηρίζοντας παράλληλα και Ubuntu Server LTS - η εφαρμογή LServerAdmin School ή Business Edition έχει μια ισχυρή κληρονομιά αξιόπιστης απόδοσης και προβλέψιμης ανάπτυξης. Στο multiboot DVD εγκατάστασης περιέχονται οι εκδόσεις Debian 6 (Client - Server), Ubuntu Server 10.04 LTS (υποστηριζόμενη για 5 χρόνια από την Canonical), Ubuntu Desktop 10.04. Επιπλέον, έχει ενσωματωθεί και η εφαρμογή Clonezilla για τυπικές διαδικασίες Backup του server.

Βασικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής LServerAdmin είναι η ευκολία αλλά και η ταχύτητα με την οποία γίνεται η εγκατάσταση από μια σειρά πανίσχυρων υπηρεσιών Server, όπως Samba, NIS, NFS, Quota, DHCP, DNS, Router, Proxy, MySQL, Apache, VNC, αλλά και εφαρμογών, όπως iTALC, phpMyAdmin, Clam Antivirus, Joomla και πολλά άλλα. Οι περισσότερες από τις παραπάνω υπηρεσίες έχουν πιστοποιηθεί από την Canonical για τη σταθερή και απρόσκοπτη λειτουργία τους σε εργασιακό περιβάλλον και χρησιμοποιούνται από όλες τις μεγάλες Εταιρείες στο χώρο του Linux, RedHat, Suse, Canonical, για λύσεις σε μικτά περιβάλλοντα (Windows – Linux).

Όλες οι λειτουργίες εκτελούνται κεντρικά, ακόμα και η εγκατάσταση και ρύθμιση των clients υπηρεσιών η οποία γίνεται απομακρυσμένα από τον server. Όλες οι συσχετιζόμενες υπηρεσίες ρυθμίζονται και ενημερώνονται ενιαία σε κάθε αλλαγή οποιασδήποτε εξ αυτών. Η διαχείριση είναι εύκολη, χρησιμοποιώντας την καθοδήγηση των «έξυπνων» οδηγών, τόσο κατά την εγκατάσταση των υπηρεσιών, όσο και κατά την χρήση τους. Για όλα τα παραπάνω χρησιμοποιώντας ένα σύντομο και αποδοτικό μενού επιλογών, ο χρήστης δεν χάνεται σε επιλογές και μενού που θα πρέπει να έχει αποστηθίσει.

Η έκδοση LServerAdmin School Edition είναι προσανατολισμένη στην διαχείριση ενός εκπαιδευτικού εργαστηρίου. Οργανώνει τους χρήστες σε καθηγητές και μαθητές. Εγκαθιστά και ρυθμίζει την εφαρμογή iTalc αυτόματα σε Windows και Linux clients, πάντα κεντρικά από τον server. Δημιουργεί προσωπικό χώρο δημοσίευσης ιστοσελίδων και εγκαθιστά Joomla μαζικά, σε οποιονδήποτε χρήστη για μαθήματα Web Design.

Η έκδοση LServerAdmin Business Edition απευθύνεται σε επιχειρήσεις που αναζητούν τρόπους αποδοτικής οργάνωσης του δικτύου τους, με ταυτόχρονη μείωση του λειτουργικού κόστους συντήρησης. Η κεντρική αποθήκευση αρχείων χρηστών με πιστοποίηση από οποιονδήποτε υπολογιστή, από τους ίδιους χρήστες με ίδια αρχεία, ακόμα και με χρήση διαφορετικών ΛΣ (μικτό περιβάλλον, Windows XP, Vista, 7), παρέχει ευελιξία και ασφάλεια δεδομένων. Η χρήση όμοιων χρηστών σε Windows και Linux διευκολύνει την ομαλή μετάβαση Η/Υ σε ΛΣ Linux (Ubuntu, Debian) για μείωση του κόστους.

Στο πίνακα που ακολουθεί δίνεται συνοπτικά μια παρουσίαση των δυναμικών χαρακτηριστικών της εφαρμογής, συγκρινόμενη με τον Windows Server της Microsoft. (Σημειώνεται ότι οι υπηρεσίες που διατίθενται από τον Windows Server απαιτούν αρκετές γνώσεις και είναι αρκετά πολύπλοκες για να ρυθμιστούν και να συνεργαστούν μεταξύ τους σωστά). Αντίθετα, η εφαρμογή LServerAdmin ρυθμίζει αυτόματα και ενιαία όλες τις υπηρεσίες μέσω οδηγών εγκατάστασης και ρυθμίσεων.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Ευχρηστία

Οδηγοί Ανίχνευσης Δικτύου,
Εγκατάστασης και Ρύθμισης Υπηρεσιών.

Απομακρυσμένη Πρόσβαση

Εγκατάσταση client
υπηρεσιών κεντρικά από τον Server

Router

Υποστήριξη 2 γραμμών
(load balancing και failover)

Επεκτασιμότητα

Εύκολη προσθήκη νέων client
Η/Υ (Windows, Linux) και ομαδοποίηση Η/Υ

Web Server

Εγκατάσταση Joomla σε
κεντρικό site ή ανά χρήστη

Backup

Δυνατότητα άμεσης λήψης backup τρέχοντος
ή από αρχείο backups

Ενοποίηση

Εφαρμογή αλλαγών σε όλες τις
υπηρεσίες, ενημέρωση Italc για νέους HY

Proxy

Διαφανές Caching
αρχείων. Φιλτράρισμα sites

24/7 Extreme Support

Υποστήριξη 24/7, με την καλύτερη δυνατή
εμπειρία στις υπηρεσίες φιλοξενίας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ DEMO ΑΔΕΙΑ 60 ΗΜΕΡΩΝ

web-hosting-pc.jpgΕφαρμογή Διαχείρισης Server

  • Λειτουργία ως Windows Server (Windows XP, Windows 7, Windows 10 clients)
  • Λειτουργία ως Linux NIS/NFS Server (Ubuntu ή Debian Clients)
  • Κοινοί Χρήστες σε μικτά περιβάλλοντα (Windows XP, Windows 7, Windows 10, Linux)
  • Ρυθμιση 15 Υπηρεσιών και Εφαρμογών : Εγκατάσταση και Ρύθμιση Υπηρεσιών Samba, NIS, NFS, Router, Proxy, DNS, Dhcp, Apache, Mysql κτλ ..

weballdesign logo

Εγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι για όλες τις προσφορές μας.

Επικοινωνία

Web All Design

ΔΠερικλέους Σταύρου 19
Τ.Κ. 34100, Χαλκίδα

T2221079000

F2221077246